212
Een email ontvangen of ik me wil inschrijven voor een diner bij het nieuwe restaurant van Richard van Oostenbrugge en Thomas Groot. Maar natuurlijk wil ik dat! Eerder al meerdere malen bij Bord'Eau mogen eten dus ik was meteen enthousiast. En ook de recensies die in de weken voorafgaand aan mijn reservering in magazines te lezen waren zijn vooral lovend..klein minpuntje vond ik, waar 212 overigens niets mee van doen heeft, is dat ik het gehele menu al had gelezen in de bijlage van een krant. En aangezien ik ook nooit vooraf op een site van een restaurant naar het menu kijk was het verrassingselement op dat vlak teleurstellend. Maar in tegenstelling tot de kleine minpuntjes in deze zelfde bijlage vond ik elk gerecht geheel in balans, zeer smaakvol en verrassend. Een succesvol diner wordt mede bepaald door de zwarte brigade(en in dit geval de witte) maar des te meer door leuke tafelgenoten en gelukkig weet ik maar al te vaak de juiste uit te zoeken:)